Известие

Collapse
No announcement yet.

Инсталиране на нормална антена в 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
    Добре, да те поправя аз, фейса има антена ама комбито...Намира се на нивото на задната врата, на тавана

ето я на моята кола, вижда се
    а пък и всички "комбита" имат антена като опция в задния спойлер над прозореца...поне моето е така
    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
    Lancia Ypsilon '02

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
      а пък и всички "комбита" имат антена като опция в задния спойлер над прозореца...поне моето е така
      Антената е на покрива. В задния спойлер няма нищо. А и на задния джам има само подгреватели щото е по-малък. Така е при комбитата
      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
      156 1.8TS 16V (01.2001)
      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
      0879369082

Comment

На мойто комби си е в спойлера.
        Даже си има и съответстваща схема, че е там.
        Attached Files
        Алфа Ромео 156 Sportwagon 1.8 TS '02

Comment

Първоначално публикувано от Romko Покажи съобщение
          На мойто комби си е в спойлера.
          Даже си има и съответстваща схема, че е там.
          Да, съгласен. А защо на мен ми е изведена на покрива и само ме дразни и нарушава аеродинамиката ....
          156 1.8TS 16V (01.2001)
          0879369082

Comment

Чааааакай, чааааакай, чааааакай - ти как усещаш нарушената аеродинамика на автомобила?

akirilov, дупчи смело, НО ПОМИСЛИ ДОБРЕ ПЪРВО!
            Гумено уплътнение, силикон и добре (НЕ силно, а добре) стегнато
            sigpic

Comment

Дайте някой сайт с хубави антени че като дупча колата.... да има за какво.
              Alfa Romeo 2.4 jtd 136к.с. 2000г.
              Стъпва по паважа с 15 цола джанти, като манекенка с 15 сантиметрови токове.

Comment

От '147' също.
                Само внимавай с аеродинамиката!
                sigpic

Comment

според моята логика тая кутия би трябвало да развързва горните реотани от подгрева и да съгласува импеданса. може и да греша и горния ред да е само за антената и това да е усилвател. докато не се види вътре какво има и горните реотани подгряват ли и има ли значение дали е пуснато радиото нищо не се знае.
                  точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                    според моята логика тая кутия би трябвало да развързва горните реотани от подгрева и да съгласува импеданса. може и да греша и горния ред да е само за антената и това да е усилвател. докато не се види вътре какво има и горните реотани подгряват ли и има ли значение дали е пуснато радиото нищо не се знае.
                    Горните две линийки не греят, т.е. не са реотани (или най-малкото не са свързани с останалите). Кутийката си е баш антенен усилвател.
                    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

На фейслифта кутийката е точно под кората на задното стъкло по-средата И да тя е антенен усилвател
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                        На фейслифта кутийката е точно под кората на задното стъкло по-средата И да тя е антенен усилвател
                        Моята не е фейслифт, но като махахме кората кутийката също беше там посредата
                        Alfa Romeo 156 2.4 JTD + Remap

http://vbox7.com/play:74e1033b0c

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                          Горните две линийки не греят, т.е. не са реотани (или най-малкото не са свързани с останалите). ....
                          * когато ми е потен джама и вкл. реотаните, си личи мн ясно кои работят и кои-не.
                          извод първи-всичко е реотани, антена няма.

* миналата зима, веднъж я карах цял ден с една педя сняг на тавана. бяха ми гепили антенката и стърчащият болт беше целият под снега, и радио-ниц. пръщи по цялата скала, докато не го изринах.
                          извод втори-антената на тавана е свързана с радиото.

колата е СВ, юли 2001г.
                          sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                            Антената е на покрива. В задния спойлер няма нищо. А и на задния джам има само подгреватели щото е по-малък. Така е при комбитата
                            пак се изказваш неподготвен
                            Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                            Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                            Lancia Ypsilon '02

Comment

Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщение
                              * когато ми е потен джама и вкл. реотаните, си личи мн ясно кои работят и кои-не.
                              извод първи-всичко е реотани, антена няма.

* миналата зима, веднъж я карах цял ден с една педя сняг на тавана. бяха ми гепили антенката и стърчащият болт беше целият под снега, и радио-ниц. пръщи по цялата скала, докато не го изринах.
                              извод втори-антената на тавана е свързана с радиото.

колата е СВ, юли 2001г.
                              Imaш ли антена на тавана, нямаш на задното стъкло

---------- Post added at 19:33 ---------- Previous post was at 19:32 ----------

Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
                              пак се изказваш неподготвен
                              Коригирах се, просто не бях виждал такава, а и се обърках в E-Learn. Няма безгрешни, а и не виждам нещо фатално
                              156 1.8TS 16V (01.2001)
                              0879369082

Comment

колеги здравейте. да се включа и аз ,но с едно въпросче.имам антена на покрива -колата алфа156 спортвагон- но не намирам кабела в таблото.има ли изобщо прекаран кабел или е само този за чейнджера.благодаря.

Comment

Working...
                                X